Szeretné támogatni a Tolnay Klári Emlékházat?

A kedvezményezett neve:
Adószáma: 18637496-1-12

Kedves Barátaink!

Gondolom, nem kell ecsetelni Önöknek, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a magyarországi kulturális intézmények és közhasznú szervezetek.
Ezért is örülünk annyira annak a lehetőségnek, hogy 2004-től egyesületünk is gyűjtheti adóforintjaikat. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti közcélú felhasználásáról szóló 1997. CXXV. tv. és annak 1997. CXXIX. módósításáról szóló törvény értelmében.
Most, amikor Önökhöz fordulunk előszőr is a segítségkérés hangján szólunk. Kérjük, hogy támogassák a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti közhasznú Egyesületünket. Egyidejüleg kérjük Önöket arra is, hogy rokonaikat, ismerőseiket, barátaikat, mindazokat, akik még más alapítványnak, egyesületnek nem utalták át a személyi jövedelemadójuk 1%-át – tájékoztassák ezen átutalási lehetőség fontosságáról. Érezzék át, hogy ez a pénz a Tolnay Klári Emlékház életben tartásának ügyét szolgálja. Mint köztudott a 2003. évben intézményünket fenntartási nehézségek miatt a bezárás veszélye fenyegette. Az Önök segítségével magtartható, megmenthető és fejleszthető lenne mindaz a szellemi kincs, amit Tolnay Klári munkásságával kapcsolatban az évek során összegyűjtöttünk és emlékkiállítás formájában a nagyközönség elé tártunk.